Глушник задній RENAULT Megane 02-10, RENAULT Sceni BOSAL 280-813

2 208 грн.
 термін 2 дн.

Під замовлення після 20% передоплати
Виробник
BOSAL (Бельгія) Виробництво Бельгія
Каталоговий номер
280-813
EAN
3351642808132
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позицій під замовлення
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

BOSAL 280-813 підходить до марок/моделей авто :
- Renault: Megane, Scenic
- Volkswagen: Touareg
Товарна група:
- Двигун і Система вихлопу Глушник

Про виробника BOSAL

Країна : Бельгія Логотип BOSAL

Bosal – успішний бельгійський виробник компонентів вихлопної системи. Його продукція поширена як на вторинному ринку запчастин, так і на первинному. Ряд автовиробників використовують продукцію Bosal у складеному вигляді для комплектування: Seat, VW, GM, Jaguar, SAAB, Mazda, Land Rover, а також Volvo та Renault. Усі виготовлені елементи мають сертифікати QS9000 та ISO9002.

У каталогах Bosal ви легко знайдете наступні запчастини: кільця, прокладки вихлопної системи, гвинти, елементи глушників, пружини, патрубки, роз’єми, лямбда-зонди, фаркопи, багажники на дах автомобіля, каталітичні нейтралізатори, монтажні колодки. Виробничі підприємства Bosal включають: 31 фабрику (кілька країн-виробників). При цьому якість продукції не сильно залежить від країни походження. Як відзначають клієнти, автозапчастини бельгійської компанії відрізняються виключно високою якістю.

Щоб не купити підробку деталей Bosal, варто ознайомитися з пристроєм вузлів вихлопної системи. Як правило, підробки характеризуються низькою якістю використовуваного металу, порушенням геометрії та відсутністю деяких важливих елементів. Також звертайте увагу на оригінальність упаковки та якість друку етикеток.

Усі запчастини BOSAL →

Оригінальні номери

RENAULT:
8200189569