Втулка металева CARGO 140249

17 грн.
 сьогодні
Виробник
CARGO (Данія) Виробництво Данія
Каталоговий номер
140249
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Товарна група:
- Електрика та Освітлення Стартер

Про виробника CARGO

Країна : Данія Логотип CARGO

HC Cargo є не тільки відомим постачальником електричних частин для транспортних засобів, а й комплексним постачальником деталей автомобільних кондиціонерів. Їх широкий асортимент включає високоякісні конденсатори, випарники, компресори та багато інших супутніх частин.

HC Cargo усвідомлює зростаючу важливість систем кондиціонування повітря в автомобілях і тому зосереджується на розробці та пропонуванні новітніх технологій у цій галузі. Їхні частини кондиціонера ідеально підходять для різних марок і моделей автомобілів, забезпечуючи не тільки комфортні умови подорожі, але й високу ефективність і надійність.
HC Cargo гарантує , що їхні деталі кондиціонерів ретельно перевірені на якість та продуктивність. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що замовляєте продукцію, яка відповідає найвищим галузевим стандартам.

Окрім запчастин для кондиціонерів, HC Cargo також пропонує широкий вибір інших електричних частин, таких як стартери, генератори, датчики та багато іншого. Це дозволяє отримати всі необхідні запчастини в одному місці, заощаджуючи час і зусилля.

Обираючи HC Cargo як постачальника електричних деталей та автомобільних кондиціонерів, ви отримуєте не тільки високоякісні продукти, але й професійне обслуговування та підтримку. Завдяки своєму досвіду та знанням вони можуть проконсультувати вас у виборі потрібних запчастин і надати комплексне обслуговування на високому рівні.

Усі запчастини CARGO →

Оригінальні номери

OEM:
035911257