Сайлентблок FAG 829 0292 10

725 грн.
 сьогодні
Виробник
FAG (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
829 0292 10
Тип установки
Сайлентблок
Тип керма
для поперечного важеля
SVHC
Не містить речовин SVHC!
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

FAG 829 0292 10 підходить до марок/моделей авто :
- Fiat: Multipla
Товарна група:
- Підвіска і Рульове Сайлентблоки важелів

Про виробника FAG

Країна : Німеччина Логотип FAG

FAG є частиною Schaeffler Gruppe, яка в свою чергу є виробником автомобільних запчастин, що спеціалізується на виробництві високоякісних підшипників. Присутня на автомобільному ринку понад 120 років, FAG може пишатися своєю унікальною позицією, яку вона здобула завдяки інноваціям і постійному прагненню пропонувати все кращі продукти.

Історія компанії починається в 1883 році, коли Фрідріх Фішер сконструював першу машину для виробництва кульок підшипників універсальних розмірів. Це був прорив як для FAG так і для всієї автомобільної промисловості. Завдяки своїм інноваціям FAG стала лідером у виробництві підшипників, результатом чого стала реєстрація компанії в німецькому патентному відомстві в 1905 році.

Сьогодні FAG, як частина групи Schaeffler має великі можливості для розвитку. У всьому концерні працює понад 76 000 кваліфікованих співробітників по всьому світу, які мають понад 180 представництв у більш ніж п'ятдесяти країнах. Це охоплення робить її однією з найбільших європейських сімейних компаній.

FAG є провідним виробником різноманітних автомобільних підшипників. У каталозі FAG ви можете знайти широкий асортимент продукції - від шарикопідшипників, конічних роликопідшипників, сферичних роликопідшипників, циліндричних роликопідшипників до упорних кулькових підшипників і багатьох інших. Це багата та дуже різноманітна пропозиція, яка дозволяє постачати різні типи та моделі підшипників для транспортних засобів.

Підшипники FAG визнані беззаперечно найкращими у своїй категорії, результатом багаторічного досвіду, інновацій і постійного прагнення до досконалості.

Основний виробничий завод компанії розташований у Німеччині, а її продукція доступна на всіх континентах, що підтверджує глобальне охоплення та репутацію FAG як виробника автомобільних запчастин.

Усі запчастини FAG →

Аналоги "829 0292 10 FAG":

0 відгуків
1 704 грн.  термін 7 дн.
 Неповернення
Артикул:
ZWD-FT-014
NTY
Виробництво Польща Польща
Купити Код: 541343-47
Тип керма: Поперечний важіль
Сторона встановлення: передній міст праворуч
Вага брутто [кг]: 3.7

Оригінальні номери

Fiat/Alfa/Lancia:
46764747