Болт колеса M14x1,5mm L=51mm FEBI BILSTEIN 32438

102 грн.
 сьогодні
Виробник
FEBI BILSTEIN (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
32438
Довжина [мм]
51
Зовнішнє різьблення [мм]
M14 x 1.5
Довжина різьби [мм]
19
Якість/клас
10.9
Ширина зіву гайкового ключа
17
Колісне кріплення
Конічний пояс F
Поверхня
з покриттям GEOMET
Сторона встановлення
передній міст
задній міст
Вага [кг]
0.09
Дотримуватись сервісної інформації
Необхідна кількість
20
Зовнішній діаметр [мм]
23
Профіль головки болта
Зовнішній шестигранник
Матеріал
сталь
Довжина болта під головкою [мм]
25
EAN
4027816324386
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

FEBI BILSTEIN 32438 підходить до марок/моделей авто :
- Alfa Romeo: 159, Brera
Товарна група:
- Підвіска і Рульове Болти, гайки кріплення колеса

Про виробника FEBI BILSTEIN

Країна : Німеччина Логотип FEBI BILSTEIN

Febi Bilstein — німецький бренд, який виробляє автомобільні запчастини та аксесуари вже понад 175 років. Це один із провідних виробників автомобільних запчастин у всьому світі. Цей бренд користується великим визнанням серед водіїв і механіків, які цінують його надійність і високу якість продукції.

Febi Bilstein, що це за компанія? Витоки цього виробника сягають 1844 року. Ця компанія спочатку виробляла металеві деталі. У 1921 році Febi почала виробляти запчастини для автомобілів, а в 1970-х і 1980-х роках розширила свою пропозицію, включивши в неї автомобільні аксесуари. На даний момент вона пропонує понад 30 000 товарів, які охоплюють клієнтів у 70 країнах світу. У 2012 році компанія стала частиною Bilstein Group, пропонуючи своїм клієнтам запчастини відомих брендів.

Febi спеціалізується на виробництві різних видів елементів, серед яких: системи рульового керування, підвіски, гальмівної системи та системи двигуна, а також фільтри та водяні насоси. Важливо, що Febi Bilstein дбає про те, щоб його продукція була доступна широкому колу одержувачів, завдяки чому в їхньому асортименті є запчастини для багатьох марок і моделей автомобілів.

Febi Bilstein також відома високоякісними продуктами та інноваційними рішеннями. Ця компанія приділяє велику увагу якості своєї продукції, а також інноваціям і технологічному розвитку. Цей виробник також піклується про охорону навколишнього середовища, що підтверджується, зокрема, впровадження систем захисту навколишнього середовища на своїх виробничих підприємствах. Все це робить Febi Bilstein надзвичайно надійним і надійним партнером в автомобільній сфері.

Каталог автозапчастин Febi Bilstein містить широкий вибір різноманітних товарів, серед яких: амортизатори, пружини, гальмівні диски та водяні насоси. Завдяки цьому клієнти можуть знайти все необхідне в одному місці, що значно полегшує покупки.

Каталог Febi Bilstein надзвичайно простий у використанні та пропонує багато функцій для полегшення пошуку товарів. Тут ви можете відфільтрувати результати за типом автомобіля, моделлю та роком випуску, що дозволить вам знайти саме те, що вам потрібно, або ввівши назву продукту, наприклад, трансмісійне масло Febi Bilstein.

Усі деталі в каталозі ретельно описані та забезпечені контрольними номерами, що дозволяє легко замовляти та швидко доставляти. Каталог є чудовим помічником для кожного автослюсаря чи власника автомобіля.

Усі запчастини FEBI BILSTEIN →

Оригінальні номери

Fiat/Alfa/Lancia:
60697442
60694102