Прокладка двигуна металева Fischer Automotive One (FA1) 433-513

91 грн.
 сьогодні
Виробник
Fischer Automotive One (FA1) (Польща) Виробництво Польща
Каталоговий номер
433-513
Тип заряджання
Турбонагнітач
EAN
5905133297721
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Fischer Automotive One (FA1) 433-513 підходить до марок/моделей авто :
- Alfa Romeo: 159, Brera, Giulietta
- Fiat: Bravo, Doblo, Freemont, Grande Punto, Linea
- Opel: Combo
Товарна група:
- Двигун і Система вихлопу Прокладка турбокомпресора

Про виробника Fischer Automotive One (FA1)

Країна : Польща Логотип Fischer Automotive One (FA1)

FA1, повна назва Fischer Automotive One — відомий виробник автомобільних запчастин, який спеціалізується в основному на виробництві вузлів вихлопної системи. Незважаючи на те що це основний напрямок діяльності, асортимент бренду FA1 також включає багато інших високоякісних автозапчастин.

Датою заснування бренду FA1 вважається 1998 рік, коли була створена перша лінія запчастин в основному призначена для європейських автомобілів. З самого початку свого існування FA1 пропонує найвищий рівень якості автомобільних запчастин, поєднуючи це з привабливими цінами та замінниками. Автозапчастини FA1 присвячені найбільш популярним моделям автомобілів.

Пропозиція FA1 включає в першу чергу високоякісні прокладки, хомути, стрічки глушників і ущільнювальні кільця. В асортименті FA1 також є випускні колектори, елементи кріплення для турбокомпресорів і маслозливні пробки. Бренд послідовно доповнює свою пропозицію наступними контрольними номерами, що підтверджено каталогом FA1.

Деякі продукти Fisher Automotive потрапляють на конвеєри виробників автомобілів і автомобільних фільтрів. Це доказ найвищої якості автомобільних запчастин пропонованих FA1, які виготовлені з найякісніших матеріалів і відповідають найвищим стандартам виробника. Якість деталей FA1 порівнянна з рівнем виготовлення оригінальних деталей, що підтверджено сертифікатом якості EN ISO 9001:2008.

Усі пропоновані запчастини FA1 — це елементи виготовлені з ретельно відібраних матеріалів. Виробництво механізмів - це процеси які повністю контролюються найкращими фахівцями, що гарантує найвищий рівень якості, майже рівний запчастинам, які пропонуються в авторизованих сервісах.

Усі запчастини Fischer Automotive One (FA1) →

Оригінальні номери

Fiat/Alfa/Lancia:
51835794
71753889