Кріплення вітрової решітки FORD 6 585 501

45 грн.
 сьогодні
Виробник
FORD (США) Виробництво США
Каталоговий номер
6 585 501
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

FORD 6 585 501 підходить до марок/моделей авто :
- Ford: Transit
Товарна група:
- Деталі кузова Інші внутрішні елементи

Про виробника FORD

Країна : США Логотип FORD

Ford, як один із найбільш впізнаваних і шанованих автомобільних брендів у світі, пропонує широкий асортимент оригінальних запасних частин і автомобільних аксесуарів, які створені для забезпечення максимальної продуктивності, безпеки та комфорту автомобілів Ford. Продукція, пропонована компанією Ford, є результатом передових досліджень та інновацій, що гарантує її надійність, довговічність і ідеальну відповідність конкретним моделям автомобілів цієї марки.

Пропозиція автомобільних запчастин Ford включає в себе: компоненти системи приводу, гальмівної системи, елементи підвіски, фільтри, свічки запалювання, а також широкий вибір аксесуарів, які підвищують функціональність і естетичність транспортних засобів, таких як навігаційні системи, килимки. та захисні накладки. Кожна запасна частина та аксесуар Ford ретельно перевіряється на відповідність строгим стандартам якості компанії, що дає користувачам спокій і задоволення.

Використовуючи оригінальні запчастини Ford, клієнти можуть бути впевнені, що їхній автомобіль збереже свої оригінальні технічні характеристики, що має вирішальне значення для збереження вартості автомобіля та його надійності. Ford прагне постачати продукцію, яка не тільки задовольняє поточні потреби клієнтів, але й робить внесок у сталий автомобільний розвиток шляхом зменшення викидів і підвищення ефективності використання палива.

Усі запчастини FORD →