Дефлектор переднього бампера нижн.CRUZE GM 95073432

984 грн.
 термін 2 дн.

Під замовлення після 20% передоплати
Виробник
GM (США) Виробництво США
Каталоговий номер
95073432
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позицій під замовлення
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника GM

Країна : США Логотип GM

Американська автомобільна компанія GM (General Motors) протягом 77 років залишалася найбільшим виробником автомобілів у світі. Однак на початку нового століття з багатьох причин лідерство концерну було втрачено. Зараз у GM залишилося лише 5 автомобільних марок: Chevrolet, Buic, Cadillac, Holden, GMC. Решту продали іншим автокомпаніям.

В результаті партнерської угоди, укладеної в 2003 році між ЗАЗ, Україна і GM, автомобілі GM були поставлені в Україну. Разом з цим американському концерну були надані інвестиції в розробку сфероїдального складного транспорту своєї моделі. Заводи ЗАЗ збирають автомобілі Chevrolet. На ринок України поставляються оригінальні, дуже якісні автозапчастини GM.

Щоб виявити підробки оригінальних запчастин GM, необхідно знати деякі важливі моменти. Оригінальні запчастини GM продаються в синьо-білих коробках. Кожна частина оснащена наклейкою, яку можна розмістити як на упаковці, так і на поверхні виробу. Етикетка містить наступні дані: каталожний номер запчастини, торгова марка, GM, штрих-код, назва країни виробництва, захисна голограма.

Усі запчастини GM →

Аналоги "95073432 GM":

0 відгуків
854 грн.  термін 2 дн.
Артикул:
PCV60018A
Signeda
Виробництво Литва Литва
Купити Код: 353899-42