Подвеска, двигатель IMPERGOM 27219

333 грн.
 сьогодні
Виробник
IMPERGOM (Італія) Виробництво Італія
Каталоговий номер
27219
Вага [г]
512
EAN
8033989078434
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

IMPERGOM 27219 підходить до марок/моделей авто :
- Fiat: Panda
Товарна група:
- Двигун і Система вихлопу Подушки двигуна

Про виробника IMPERGOM

Країна : Італія Логотип IMPERGOM

IMPREGOM - італійський гігант у виробництві запчастин для автомобілів, встановлює стандарти в автомобільній промисловості надаючи продукцію найвищої якості, яка забезпечує надійність і довговічність навіть у найважчих умовах експлуатації. Ця компанія зі штаб-квартирою в Італії відома в усьому світі, пропонуючи рішення для систем кондиціонування повітря, охолодження, підвіски та коробки передач, що робить її незамінним партнером для водіїв та автосервісів.

Маючи великий досвід, що охоплює кілька десятиліть, IMPREGOM використовує інноваційні технології та новітні технічні рішення, щоб задовольнити очікування найвибагливіших користувачів. Завдяки цьому компанія може пропонувати понад мільйон деталей на рік, сумісних з більшістю марок автомобілів, доступних на ринку, незалежно від їх походження чи моделі.

Ключовим елементом пропозиції IMPREGOM є високоякісні деталі систем кондиціонування, охолодження та підвіски, виготовлені з матеріалів найвищої якості, що забезпечує їх довговічність та надійність. Компанія також пишається тим, що пропонує гумові елементи та подушки підвіски, необхідні для правильної роботи кожного автомобіля.

IMPREGOM є гордим володарем сертифікату ISO 9001:2000, що є підтвердженням високого стандарту продукції та послуг, що пропонуються. Компанія регулярно перевіряє та оновлює цей сертифікат, підтримуючи свою продукцію на найвищому рівні якості. Крім того, продукція IMPREGOM відповідає декларації REACH, що означає, що вона не містить токсичних речовин, а виробництво відбувається з повагою до здоров’я працівників та захисту навколишнього середовища. Завдяки декларації про відповідність BER клієнт може бути впевнений, що він купує оригінальні запчастини, що є вирішальним для безпеки та функціональності автомобіля.

Усі запчастини IMPERGOM →

Оригінальні номери

Fiat/Alfa/Lancia:
4448080