Натягувач ланцюга ГРМ INA 551 0164 10

1 655 грн.
 термін 2 дн.

Під замовлення після 20% передоплати
Виробник
INA (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
551 0164 10
SVHC
Не містить речовин SVHC!
EAN
4014870329549
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позицій під замовлення
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

INA 551 0164 10 підходить до марок/моделей авто :
- Audi: A4, A5, A6, A7, A8, Q5
Товарна група:
- Двигун і Система вихлопу Натягувач ланцюга ГРМ

Про виробника INA

Країна : Німеччина Логотип INA

INA — відомий виробник автомобільних запчастин, що входить до складу німецького концерну Schaeffler. Історія компанії INA починається з 1946 року, коли брати Шефлер заснували компанію, що спеціалізується на виробництві підшипників кочення. У 1952 році почалася співпраця з концерном Volkswagen, що стало проривом у динамічному розвитку компанії.

ГРМ INA є ключовим елементом кожного двигуна внутрішнього згоряння, контролюючи роботу впускних і випускних клапанів. Продукція INA яка використовується для приводу зубчастого ременя, доступна в понад 750 варіантах, що дозволяє адаптувати компоненти майже до кожного легкового транспортного засобу європейських марок. Асортимент ГРМ INA включає зубчасті паси, ланцюги, розподільні вали, штовхачі, важелі клапанів, а також інноваційні гідравлічні та електричні розподільники.

У каталозі INA представлений широкий асортимент продукції, починаючи від компонентів системи ГРМ, через привід компонентів двигуна, і закінчуючи системою охолодження. Каталог INA - це гарантія доступу до продукції, яка відповідає найвищим стандартам якості та захисту навколишнього середовища, підтверджених сертифікатами ISO.

Продукція бренду INA – це не тільки компоненти системи ГРМ. INA також пропонує повні ремонтні комплекти для обладнання двигуна, включаючи натяжні пристрої, ролики та ремені з кількома пазами. Крім того пропозиція автомобільних запчастин INA включає насоси охолоджуючої рідини, як механічні так і електронні.

Заводи концерну Schaeffler до складу якого входить INA, розташовані в Німеччині, Італії, Словаччині, Бразилії та Канаді. Щороку компанія виробляє понад 1,2 мільярда деталей, що свідчить про її величезний масштаб діяльності.

Вибираючи передові технологічні компоненти INA, ви забезпечите безпеку та надійність ключових елементів вашого автомобіля.

Усі запчастини INA →

Оригінальні номери

VAG:
06E109217Q