Паливний шланг IVECO 504092328

1 000 грн.
 термін 2 дн.

Під замовлення після 20% передоплати
Виробник
IVECO (Італія) Виробництво Італія
Каталоговий номер
504092328
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позицій під замовлення
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

Товарна група:
- Двигун і Система вихлопу Паливний шланг, трубка

Про виробника IVECO

Країна : Італія Логотип IVECO

Iveco є міжнародним лідером у розробці, виробництві та реалізації комерційного транспорту. Свого часу у бренд об’єднали п’ять компаній із Франції, Італії та Німеччини. При цьому фіксувалися спеціалізація та характеристики кожного. Компанія має в своєму розпорядженні широку програму виробництва різноманітної комерційної техніки. Згодом асортимент скоротили. Пізніше концерн додав ще кілька заводів і одну з філій Ford. Після закінчення організаційного створення холдингу Iveco, права управління та просування були передані концерну Fiat.

Щорічно на світовий ринок виходить 160 000 одиниць вантажного транспорту та 430тис двигунів. Річний оборот компанії становить 9 млрд євро. Iveco об'єднує під своїм керівництвом 49 заводів і 15 науково-технічних центрів. Підприємство виробляє автомобілі і запачні деталі ло них, спеціальний та протипожежний транспорт, двигуни для комерційного та промислового транспорту.

Оригінальні запчастини Iveco упаковані в світло-коричневі коробки з логотипом Fiat. Наклейка на упаковці містить оригінальний каталожний номер, штрих-код, код виробника, назву країни та дату упаковки. Запчастини мають відмінну якість виготовлення.

Усі запчастини IVECO →