Датчик температури KAMOKA 4090027

199 грн.
 сьогодні
Виробник
KAMOKA (Польща) Виробництво Польща
Каталоговий номер
4090027
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

KAMOKA 4090027 підходить до марок/моделей авто :
- Opel: Movano
- Renault: 19, 21, 25, Clio, Espace, Kangoo, Laguna, Master, Megane, Safrane, Scenic, Trafic, Twingo
Товарна група:
- Охолодження та обігрів Датчик температури охолоджуючої рідини

Про виробника KAMOKA

Країна : Польща Логотип KAMOKA

Kamoka — це європейський бренд, який виробляє та розповсюджує запчастини для легкових, вантажних автомобілів і мікроавтобусів. Kamoka працює на Українському ринку вже понад 18 років і є одним із лідерів галузі. Деталі цієї компанії відрізняються високою якістю і довговічністю, що означає їх популярність і довіру покупців.

Kamoka є виробником автомобільних запчастин з багаторічним досвідом роботи в галузі. Пропозиція компанії включає широкий асортимент продукції, пропонуючи: компоненти двигуна, гальмівної системи, підвіски та системи живлення. Висока якість запчастин яку пропонує компанія Kamoka сприяла великій популярності компанії серед водіїв і майстерень.

Kamoka також пропонує широкий асортимент замінників, що є альтернативою оригінальним продуктам, пропонуючи подібні параметри та якість. Компанія дбає про постійний розвиток своєї пропозиції, а також про постійне підвищення кваліфікації свого персоналу, що дозволяє підтримувати високу якість послуг.

Kamoka - компанія, яка виробляє високоякісні автозапчастини. Завдяки своєму досвіду та відданості технологічному розвитку Kamoka пропонує широкий вибір елементів, які гарантують безпеку та комфорт водіння. Компанія виробляє серед іншого і гальмівні деталі, такі як: гальмівні колодки Kamoka, гальмівні диски, амортизатори, водяні насоси, генератори, салонні фільтри, підшипники Kamoka, склоочисники та багато іншого.

Kamoka забезпечує використання найкращих матеріалів і технічних рішень для збільшення терміну служби деталей і їх довговічності. Вся продукція проходить суворе тестування, щоб гарантувати її надійність.

Каталог запчастин Kamoka — це важлива колекція інформації для кожного механіка чи власника автомобіля. Завдяки каталогу ви зможете швидко і легко знайти потрібну деталь і порівняти її вартість і наявність в різних магазинах. Kamoka пропонує широкий вибір запчастин для різних марок автомобілів - від популярних європейських виробників до менш поширених японських і корейських моделей. Каталог включає різні базові деталі, такі як гальмівні колодки або масляний фільтр, а також більш складні елементи, такі як системи рульового керування та підвіски. Завдяки вичерпності та точності інформації, що міститься в каталозі Kamoka, кожен автовласник легко знайде відповідні запчастини для свого автомобіля.

Усі запчастини KAMOKA →

Аналоги "4090027 KAMOKA":

0 відгуків
252 грн.  сьогодні
Артикул:
1294000400
JP GROUP
Виробництво Данія Данія
Купити Код: 145739-39
Точка включення [°С]: 92, 82
0 відгуків
376 грн.  сьогодні
Артикул:
09746
FEBI BILSTEIN
Виробництво Німеччина Німеччина
Купити Код: 126987-39
Зовнішнє різьблення [мм]: M22 x 1.5
Кількість приєднань: 2
Точка включення [°С]: 92, 82
Додатковий артикул / додаткова інформація 2: з ущільнюючим кільцем
Вага [кг]: 0.05
Необхідна кількість: 1
0 відгуків
229 грн.  сьогодні
Артикул:
AS2082
AUTLOG
Виробництво Німеччина Німеччина
Купити Код: 158981-39
Для артикула №: 82641
Вага [кг]: 0.05
Температура відкриття [°C]: 92
Температура закриття [°C]: 82