Амортизатор газомасляний KYB 338759

1 973 грн.
 сьогодні
Виробник
KYB (Японія) Виробництво Японія
Каталоговий номер
338759
Сторона встановлення
Передні
Система амортизатора
двотрубний
Вид амортизатора
тиск газу
Стійка амортизатора
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

KYB 338759 підходить до марок/моделей авто :
- Dacia: Logan, Sandero
- Renault: Logan
Товарна група:
- Підвіска і Рульове Амортизатори

Про виробника KYB

Країна : Японія Логотип KYB

KYB або Kayaba Industry Co. Ltd. — відомий і шанований японський виробник автомобільних запчастин, який розпочав свою діяльність у 1919 році. Компанія спеціалізується на виробництві амортизаторів, пружин і стабілізаторів, пропонуючи широкий вибір продукції для різних марок і моделей автомобілів.

KYB є одним із провідних виробників амортизаторів у світі. Ця компанія пропонує широкий асортимент даного виду продукції для автомобілів. KYB славиться високою якістю та довговічністю своєї продукції, яка завжди ретельно перевіряється перед виведенням на ринок. KYB також є лідером інновацій, впроваджуючи на ринок нові технології , зокрема: вакуумна технологія, що забезпечує кращу продуктивність і довговічність виробів.

Він співпрацює з багатьма виробниками автомобілів у всьому світі, а також з багатьма гоночними командами та водіями. Ця компанія фокусується на технологічному розвитку та інноваціях, що дозволяє їй утримувати лідируючі позиції в галузі.

За більш ніж 100-річну історію компанія завоювала високі позиції на ринку, завдяки чому її цінують як професіонали так і індивідуальні клієнти, а її деталі вважаються одними з кращих на ринку. Варто відзначити, що KYB співпрацює з багатьма автовиробниками, завдяки чому його продукція використовується в стандартній комплектації багатьох популярних моделей автомобілів.

KYB є відомим брендом у галузі виробництва автомобільних запчастин. Ця компанія виробляє широкий асортимент деталей підвіски, таких як: амортизатори KYB, ресори, подушки підвіски, ковпаки осей і колісні підшипники. KYB також пропонує високоякісні деталі гальмівної системи, такі як супорти, колодки та гальмівні диски. Завдяки своєму досвіду та інноваційному підходу до виробництва KYB пропонує довговічні та ефективні продукти, які забезпечують безпеку на дорозі та підвищують комфорт водіння. Ця компанія суворо дотримується найвищих стандартів якості, що гарантує надійність і довговічність її продукції. KYB — це бренд, який часто вибирають професіонали та автомобільні ентузіасти, які цінують відмінну якість і надійність.

Щоб знайти потрібну запчастину компанія надає каталог KYB, який дозволяє швидко і легко шукати відповідні комплектуючі для автомобілів різних марок і моделей. Каталог KYB містить багато позицій і постійно поповнюється виробником. Пошукова система каталогу дозволяє вибрати запчастини як за номером запчастини яку ви шукаєте, так і за номером VIN автомобіля.

Усі запчастини KYB →

Аналоги "338759 KYB":

0 відгуків
1 448 грн.  сьогодні
Артикул:
2000091
KAMOKA
Виробництво Польща Польща
Купити Код: 152927-39
Сторона встановлення: Передні
Система амортизатора: двотрубний
Вид амортизатора: тиск газу, Амортизаційна стійка
0 відгуків
1 369 грн.  сьогодні
Артикул:
104781
RECORD
Виробництво Франція Франція
Купити Код: 166498-39
Вид амортизатора: тиск масла, Стійка амортизатора
0 відгуків
2 366 грн.  термін 2 дн.
Артикул:
317418
SACHS
Виробництво Німеччина Німеччина
Купити Код: 223558-42
Параметр: ST30/20X153A
Вид амортизатора: тиск газу, Стійка амортизатора
Система амортизатора: двотрубний
SVHC: Нема інформації. зверніться. будь ласка. до виробника!

Оригінальні номери

OEM:
543020322R
543024260R
543022905R