Трос зчеплення LINEX 351056

611 грн.
 сьогодні
Виробник
LINEX (Польща) Виробництво Польща
Каталоговий номер
351056
Довжина 1/довжина 2 [мм]
1343/1082
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

LINEX 351056 підходить до марок/моделей авто :
- Renault: Master
Товарна група:
- Зчеплення та трансмісія Трос зчеплення

Про виробника LINEX

Країна : Польща Логотип LINEX

Компанія Linex зі штаб-квартирою в Польщі є визнаним лідером на ринку автомобільних тросів, яка має багату історію з 1963 року. Заснована як реміснича майстерня Станіславом Каспшицьким, вона була перетворена під керівництвом його сина Войцеха у 1980-х роках на повноцінну фабрику, яка швидко завоювала лідируючі позиції як на ринку запасних частин, так і на ринку перших комплектуючих. Завдяки співпраці з глобальними концернами, такими як Faurecia, Volkswagen і Peugeot, Linex отримав визнання світових автовиробників, в тому числі преміальних брендів, таких як Mercedes-Benz, BMW, Audi, Jaguar, Aston Martin, Lamborghini і Maserati, а також як популярні бренди групи VAG, Stellantis і Volvo.

Linex спеціалізується на виробництві високоякісних тросів приводу для широкого спектру автомобільних застосувань, від управління механічними компонентами, такими як зчеплення, коробки передач, дроселі, ручні гальма і приводи механічних спідометрів, до тросів і кабелів для кузовів і обладнання автомобілів, включаючи системи даху, дверні замки, капот, двері багажника, положення сидінь, склопідйомники, жалюзі, вентиляційні отвори та опалення.

Виробництво відбувається на сучасному заводі в Ченстохові, де Linex піклується про технологічний розвиток, постійну модернізацію обладнання та впровадження останніх тенденцій у контролі та обслуговуванні якості. Використання чисельних машин для лиття пластмас під тиском і автоматів для виробів зі сплаву ZnAl забезпечує найвищу якість і довговічність виробів, що дозволяє конкурувати з відомими західними та азіатськими виробниками.

Усі запчастини LINEX →

Оригінальні номери

RENAULT:
5000395159