ОЧИСНИК СИСТЕМ БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО УПОРСКУВАННЯ ПАЛИВА PRO-LINE DIREKT INJECTION REINIGER LIQUI MOLY 21281

919 грн.
 термін 2 дн.

Під замовлення після 20% передоплати
Виробник
LIQUI MOLY (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
21281
Довжина [см]
54
Вміст
120
Тип контейнера
Коробка
Рекомендації виробника олії
Opel 95527846
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Повна передоплата
    для позицій під замовлення
    докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

LIQUI MOLY 21281 підходить до марок/моделей авто :
- Opel: Astra, Corsa, Insignia, Mokka
Товарна група:
- Олива та автохімія Присадки

Про виробника LIQUI MOLY

Країна : Німеччина Логотип LIQUI MOLY

Liqui Moly - німецька компанія, яка виробляє високоякісні масла, змазки і присадки для двигунів і палива. Продукція Liqui Moly відрізняється інноваційними рецептами заснованими на новітніх технологіях і постійним контролем якості.

Пропозиція бренду включає високоякісні масла, змазки, автокосметику та засоби догляду за мотоциклами. Продукція Liqui Moly відрізняється надзвичайною ефективністю, що забезпечується використанням сучасних технологій і суворим контролем якості.

Вся продукція бренду виробляється в Німеччині , що гарантує її найвищу якість. Компанія була заснована в 1957 році, сьогодні є одним з провідних виробників автомобільної хімії на світовому ринку. Масла Liqui Moly використовуються не тільки в легкових автомобілях, а й у вантажівках, автобусах і будівельних машинах. Бренд користується визнанням серед покупців з усього світу, що підтверджують його численні нагороди та відзнаки, отримані на міжнародних автомобільних виставках.

Пропозиція бренду включає:

  • мінеральні масла,
  • синтетичні масла,
  • напівсинтетичні масла.

Мінеральні масла призначені для старих автомобілів, а їх спеціальна формула забезпечує оптимальне змащування і захищає двигун від зносу. Синтетичні масла містять присадки, які покращують їх властивості, такі як стійкість до високих температур і знижують тертя між компонентами двигуна. Напівсинтетичні оливи навпаки, являють собою комбінацію синтетичної та мінеральної оливи, яка дає дуже хороший ефект у змащуванні та захисті двигуна. Компанія зосереджена на інноваціях і турботі про природне середовище, тому масла Liqui Moly також характеризуються низькими викидами вихлопних газів і зниженим споживанням палива.

Усі запчастини LIQUI MOLY →