Фонарь указателя поворота TYC 18-5009-41-2

111 грн.
 сьогодні
Виробник
TYC (Тайвань) Виробництво Тайвань
Каталоговий номер
18-5009-41-2
Сторона встановлення
з обох сторін
боковий монтаж
Колір
білий
Вид допуску
перевірено E-Typ
Додатковий артикул / Додаткова інформація
без утримувача лампи
EAN
8717475025811
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у с. Боратин
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Застосовність

TYC 18-5009-41-2 підходить до марок/моделей авто :
- Opel: Astra, Corsa
Товарна група:
- Електрика та Освітлення Покажчики повороту

Про виробника TYC

Країна : Тайвань Логотип TYC

TYC є міжнародним лідером у виробництві автомобільної оптики. Фари та ліхтарі TYC, рекомендують найкращі механіки всіх автомобільних майстерень світу. TYC це виробник автомобільних запчастин, що визнаний і високо оцінений на світовому ринку.

Незважаючи на те, що ліхтарі та фари TYC є її основною сферою, компанія також виробляє й інші автомобільні деталі, які використовуються не лише як запасні частини, але й у масовому виробництві автомобілів. Деталі виробництва TYC закуповуються в Північній Америці, Європі, Азії , Африці та на Близькому Сході, що свідчить про їх високу якість, довговічність і стійкість під час експлуатації.

З самого початку своєї історії TYC задумувалася як компанія, яка виробляє лише найякісніші запчастини. Цим припущенням керується компанія донині, віддаючи пріоритет якості виробництва, технології та виробничих процесів. Завдяки цьому TYC уклала численні цінні контракти про співпрацю та виробництво з такими гігантами автомобільної промисловості як Toyota, Honda та Ford.

Основний виробничий завод компанії розташований на Тайвані, в Таніані, а головний європейський штаб компанії знаходиться в Нідерландах.

Як уже згадувалося, TYC є лідером у виробництві автомобільної оптики. У каталозі TYC представлений широкий асортимент товарів - від фар до задніх ліхтарі та додаткового освітлення. Однак це не єдина сфера на якій спеціалізується компанія. TYC також пропонує запчастини пов’язані з системами кондиціонування повітря, обігріву та вентиляції, а також охолодження. Як матеріал так і технологічний процес ретельно підбираються для кожного виробу, що гарантує надзвичайну якість та довговічність у використанні.

Сьогодні TYC – це група, що складається з восьми незалежних компаній, які працюють у різних сферах, а не лише у сфері автомобільних запчастин. Прагнення до високої якості та досконалості виробництва дозволило компанії виділитися з натовпу та зберегти лідируючі позиції на ринку.

Усі запчастини TYC →